Svart bläck, gula sträck på min svarta sweat

 
 Kram till alla er som flitigt kollar in bloggen trots att inget hänt här på flera veckor.
 Jag har köpt en ny dator nu! En svindyr! Med ett äpple på (som verkar ha försvunnit i exponeringen här)
Tycker hittills att den var värd varenda öre men har ett par problem jag skulle vilja ha hjälp med om möjligt.
1. Redigeringsprogram. Har ej tillgång till något sådant. Det räcker om det är ganska basic och ska helst inte kosta skjortan.
2. Varför blir bilderna så satans suddiga när jag laddar upp dem? Är det blogg.se som är sämst? (Kanske) Är det jag som är sämst? (Troligt) När jag läste på flashback (heh) om någon med samma fråga hade någon föreslagit "Lägg ner din jävla blogg!" som lösning på problemet. Överväger detta. Har fattat att det handlar om format och komprimering men är verkligen värdelös på teknik. Bytte iallafall från .jpg till .png nu, vet inte om det blev så mycket bättre. 
 
Samtliga tips mottages hjärtligt och tackas med något festligt!
 
 

#popa14

Popaganda var så jäkla BRA. Ganska mycket spöregn på fredagen men en fantastisk stämning, bra musik, vegansk chips and tofu, ett Monkitält där det gick att göra glittertatueringar, dricka gratis slush och sätta sig i en fotoautomat, snygga människor överallt (stadsfestival vs. campingfestival 1-0), billig öl innan 17.00 och såklart en fenomenal Carro som sällskap.
Ett enormt plus var också att det var så stor andel tjejer som fick stå för musiken. Gävle Dagblad skrev tidigare att det var 56% (i jämförelse med till exempel Emmaboda som bara hade 6%).
 
Är så glad att jag fick vara med om en festival även denna sommar, och jag kommer garanterat bege mig mot Eriksdalsbadet nästa år igen.
 
 

RSS 2.0