Gick på salong

Det blidde lugg!
 
 
 
Jag snackar skit på salongen, gör mig fin på salongen,
vaxar ben på salongen men aldrig mer på salongen
Jag blir en ny på salongen, det är ganska dyrt på salongen
men jag får extrapris på salongen så du kan få rabattkuponger
 
Jag vill hänga där guzzarna hänger och bara det
och på salongen har en kvinna alltid vart ifred
Det är inte han jag gör mig fin för var har du fått det ifrån?
Hänger på salongen bara för att det är tjockt med vård
 
 

 
/ellinor
 
 
 
 

Bildkompott

Jag har blivit extremt dålig på att fota. Det senaste halvåret har jag inte plockat fram kameran med ensamt syfte att fotografera en enda gång. Ibland har den fått följa med i väskan, men bara ett fåtal tillfällen har det hänt att jag faktiskt använt den. Men eftersom huvudanledningen till varför jag en gång startade den här bloggen var för att dokumentera och publicera kan jag ju lika gärna visa upp det som finns.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Typ som när jag och Miriam spontant bestämde oss efter att ha jobbat en hel fredag för att ta oss till Söders Källa för att spana in Ida Long (som varit min danslärare) samt Twiggy Frostbite när de hade releasefest för sina senaste skivor. Det bjöds på bubbel i entren och vi mötte några bekanta ansikten att fortsätta kvällen med, t.ex Elina som kramar random tant på bilden ovan.
 
 
 
 
 
Eller som när Carro var på snabb Sverigevisit i februari pga mig och Alt-J (mest pga dem kanske). Vi hade nämligen köpt biljetter till deras konsert i Stockholm långt innan hon bestämde sig för att flytta till London.
 
 
Miriam firade sin 20-årsdag i efterskott.
 
 
Valborg i Uppsala. Släpade runt på kamerajäveln ett helt dygn men tog endast fram den vid detta ögonblick. Vet inte ens vilka snubbarna är? Träffade och umgicks ju med massor av människor jag faktiskt känner men det var detta som kändes relevant att bevara på bild. Hahahaha aja.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sist men inte minst var det student och jag gled runt mellan alla mottagningar men inte i runamundering utan som heders längst bak i den hyrda bussen och det var ju härligt det med. 
  
 
 /ellinor
 
 
 

Håret gör kvinnan

Det har hänt! Jag har bokat klipptid efter att ha skjutit på det i nästan ett år.  I den mån det är möjligt vill jag behålla längden men det vore ju kul med någon förändring. Helst vill jag ha exakt en sån här lugg, men vet av erfarenhet att det inte klaffar helt med textruren på mitt hår. Det och färga mörkt, vilket tyvärr inte kommer hända nu i sommartider när solen har en förmåga att bleka.
 
När jag ändå är igång samt har några veckor ledigt tänkte jag passa på att ta något till hål i örat (får inte jobba med smycken av hygieniska skäl). Tycker det är så himla fint med flera ringar på rad.
 
 
Att mitt hår såg ut såhär ett tag i ettan på gymnasiet (thanks Isa). Har vågat vara lite spexig någon gång i livet med andra ord. (Ps vart tog mina lockar vägen?) Lite nyfiken på hur det ser ut efter mitt frisörbesök men förmodligen är det ingen som märker någon skillnad.  
 
De första två bilderna föreställer Lovisa och är båda sparade på min Pinterest.
 
 

/ellinor
 
 
 
 
 
 

My midsommarstång brings all the boys to the yard

Nu var det ett himla bra tag sedan denna plattform användes, men det är väl kanske på tiden att än en gång väcka liv i den björn som tenderar att somna ibland. Jag börjar med att återberätta förra fredagen - mer bekant som midsommarafton. Mina föräldrar var bortbjudna att vara ute att segla under helgen så jag passade på att bjuda hem ett härligt gäng med mål att maximera högtiden. 
              Frida var först på plats med sina fina blommiga byxor. Hon gav mig en bukett och en flaska vin och det var en av flera gånger under dagen då jag kände mig som om jag paserat 40 år (på ett bra sätt)
 
Folk droppade in efterhand. Jag hade bestämt att vi skulle göra en midsommarstång utan att riktigt veta hur det skulle fungera i praktiken. "Lös det" sa jag och tog med mig ett gäng för att plocka blommor.

 
 
 
Hade plastblommoror i håre tills jag gjort en riktig krans, fake it 'til you make it det är väl så man gör
 
 
 
Med en midsommarstång på tomten och kransar på våra huvuden började vi förbereda en knytisbuffé 
 
Andreas kirrade bål 
 
Det blev en udda men bra samling av langos, snittar, pajer bland annat (r.i.p. chipshörnan</3) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Isa och Andreas hade hjälpt till att ordna lekar; en quiz om alla gäster, säckhoppning, irish christmas och äggkastning
 
Sen blev det kubb. Svante var redo för krig
 
 Och Isa var redo för dans
 
Såhär glada var Emil och Kalle som anlände direkt efter en vecka i Grekland. 
 
Någonstans här försvann skärpan. Kanske var det mörkret kanske var det promillen kanske var det helt enkelt ingen som brydde sig. 
 
 
 
 
Ibland var det dansgolv på altanen, ibland förflyttades det runt midsommarstången. Är fortfarande förvånad över att inga grannar klagade på musiken som dunkade konstant i typ 12 timmar. Hade verkligen ultimata midsommaraftonen, det kändes inte ens jobbigt att städa, gå iväg med skräp och tomflaskor i kombo med att vara dödsbakis resten av helgen. Detta blir förhoppningsvis en ny tradition. 
 
 
/ellinor
 
 

RSS 2.0