make me up

Jag älskar smink! Det har varit en långsam utveckling från att inse att det inte bara handlar om att dölja saker man inte gillar med sitt ansikte, till att bli ett intresse som på senare tiden verkligen eskalerat. Är inte så värst intresserad av hård countouring och lösögonfransar. Såhär ser istället några bilder jag sparat på instagram ut. Generellt mycket eldiga toner och eyeliner på 'fel' ställe (låter som titeln på min självbiografi)
 
@makeupbyerica.se och @nadineartistry
 
@georgiaedmondsmua och @laramiemakeup
 
@beautybekky
 
@esantoinette
 
@dausell
 
 
 
Har haft lite svårt för dagens traditionella makeup-youtubers och därmed fattat åsikten att det inte är mitt medie. MEN har nu hittat en mua vars estetik faller mig i smaken. Hon heter Janna Tew och ser ut såhär:
 
 
 
Det var dagens sminkspo!
 
 
 
/ellinor
 
 
 
 
 
 
 

popaganda

Kämpar gång på gång med att få igång lille bloggen vilket bevisligen går sådär. Förra fredagen tog jag iallafall tåget mot Stockholm för att gå på Popaganda.
 
 Anlände hemma hos Fia vid lunchtid. Åt inte lunch men korkade upp bubbel och aplesinjuice.
 
 En mimosa och en banan to go tack.
 
 Skyndade in på fetivalområdet så fort vi fått våra armband för att hinna se första akten. Hann bli stoppade på vägen av ett meddelande som löd "kom och häng med oss!". Linnéa, Aland och Clara hade sett oss springa förbi och dem ville vi såklart hälsa på (nope de syns inte på bilden, var ganska dålig med kameran under helgen oh well)
 
Sprang sen vidare till scenen där El perro del mar var i full gång
 
 Njöt av att området var relativ tomt ännu och passade på att köpa mat när det var fritt från köer. Det blev koreansk streetfood med oumph för min del och en halloumivariant för Fias del. Fick bra betyg från oss båda.
 
 
Någonstans här såg vi lagkapp med artist-, press-, podd-, konstsims-, och arrangörslag och allt vad det var. Nostalgiskt måste jag ändå säga som före detta simmare.  
 
 
The Vaccines var kul att se live, inte minst för sångarens excentriska scenspråk.
 
 
 
 
 
 Säkert var enligt mig festivalens bästa spelnig. Så intimt, mysigt och skört.
 
 Det krävde både energi och värme att befinna sig vid Eriksdalsbadet hela dagen. Vi skymtade Phoenix och skyndade hem för att ladda om. När vi åkt tillbaka insåg vi att vi måste missat sista bussen mot efterfestområdet och om vi ändå skulle missa Solen kunde vi lika gärna skita i det helt. En omväg till sängen.
 
Lördag förmiddag och Fia dukade fram brunchbuffé.
 
Jonathan Johansson hade matchat sin backdrop med mina strumpor och väggen i Fias trappuppgång.
 
 
 
Konstsim!
 
 
Lördagens mat bestod av turkisk meze innehållandes mycket god baba ganoush och paprika-valnötsröra bl.a.
 
 
Såg Oskar Linnros som slutligen drog upp Daniel Adams-Ray på scenen. Inte ritigt Snook men kul ändå.
 
Offrade att missa en del spelningar, alt-J t.ex., men tog det kloka beslutet att fräsha upp oss och förfriska oss och därmed var vi väldigt mycket piggare till Tove Lo och efterfesten än dagen innan. Åt churros och fick gratis Loka Crush (obs 1. skrev först festis fusion?? obs 2. den var äcklig) och hamnade på en rolig partybuss mot Nobelberget. Sammanfattningsvis hade jag en extremt bra helg, blev påmind om värt det är att spendera pengar på spelningar. Har även smått fått tillbaka ett intresse att lyssna på musik som legat lite dvala de senaste månaderna. Det enda positiva med att jag var dödsförkyld innan helgen var att jag inte mådde sämre när jag åkte hem. Kanske ett tips, kanske inte.
 
 
 
/ellinor
 
 
 
 
 

RSS 2.0