Rödvin röda naglar och röd porrbelysning

Denna fredag hade vi urgångna runaiter blivit inbjudna till årets hedersmöte. Hanna föreslog att vi skulle träffas hemma hos henne i hennes lägenhet i villastaden innan, vilket vi gärna gjorde.
 
För att komma i stämning peppade vi med vin (eller julmust), en girlpower-spellista och pratade minnen. Exempelvis om hur rädda vi varit i ettan för de dåvarande treorna. Nu satt vi i samma rum och var ytterst ofarliga. (Det var säkert alla då också.)
 
Vi hade klämt in oss ganska många på den lilla ytan, de som fortfarande bor kvar i Gävle samt de som hade lyckats ta sig hit. Julia till exempel hade kört hela vägen från Göteborg samma dag (hon tog körkort för en vecka sen). 
 
 
 
Efter några glas begav vi oss mot föreningslokalen för att avnjuta de sista timmarna av runamötet. En spännande överraskning var den röda porrbelysningen som tillförts till toaletten.
 
Om några timmar träffar jag ungefär samma gäng igen då det är tänkt att vi ska servera maten på föreningens/vår gamla gymnasieskolas höstbal. Ska jag vara helt ärlig är jag lite nervös för hur det ska gå då det är ganska många gäster och ganska lätt att till exempel tappa en tallrik. Men det går nog bra.
 
KRAM / KRÄM
 
/ellinor
 
 

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Saknar Runa och er så fett mycket. Vi kommer ses på juldagen. Peppen på den <3

Svar: Ja! Längty <3
Ellinor

2014-12-20 @ 15:55:21
URL: http://sigridmariaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0