Coffee cake Carro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Passade på att säga hej till Carro idag innan hon åker tillbaka till London imorgon (well har ju inte nämnt att hon är här för det första men tar för givet att samtliga läsare av denna blogg känner mig och därför har koll på var i världen Carro befinner sig ändå hehe). Vi gick till Lido på söder köpte kaffe och kaka och satte oss utomhus för vi tänkte att det kanske blir sista gången för man vill göra det i år. Pratade om framtiden, när planer inte riktigt går som man tänkt och om hur vi båda kände oss väldigt färdiga med våra nuvarande jobb. Konstaterade att Gävle är helt ok fint ibland men att vi hellre bor någon annanstans ändå. Och om allt går som det ska bor vi två i samma stad snart igen! Nu är jag sen till jobbet höll jag på att skriva, snarare sen till sömnen (som vanligt). Vill ha en belöning om jag inte försover mig imorgon.
 
 
 
ps. lyssnas bäst i följd ds.
 
 
/ellinor
 
 
 
 
 

Långt ut till väst pt.2

Nu känns det som om det hunnit gå en evighet sen den där Way out west-helgen som ju ändå är en tillräckligt viktig händelse att dokumuntera i efterhand. Men för att inte göra det ännu mer utdraget tänker jag att att jag komprimerar helgens sista dagar till ett inlägg.
 
 
Fredagen valde vi att inleda med en upptäcksfärd kring området vi bodde i. Jag kom fram till att jag kunde avbryta mina samtliga framtidsplaner för att flytta hit och Miriam kom fram till att hon skulle kunna bli stammis hos  Ölstugan vid Majorna trots att hon egentligen inte gillar öl. 
 
 
Vi gick till exempel till butiken ett stenkast från vår lägga som var helt vegansk och ekologisk för att köpa frukt och grönsaker till vår planerade picknick senare under dagen.
 
 
Mittaffichen gjorde mig taggad på kvällen.
 
 
Anna hade skrivit till oss kvällen innan att hon befann sig i samma stad av samma anledning som oss och undrade om vi ville ses. Såklart vi ville! Hon har tillbringat senaste tiden i Australien och var nu alltså tillbaka i Sverige på första gången på ett år. Det lustigaste var att Anna som så vitt jag vet bott i samma del av Norrland som oss hela sitt liv plötsligt snappat upp Göteborgska efter en dag som funktionär. Dialekten vidhöll hon resten av veckan.
 
 
 
Tyler, the Creator var asfett! Trots att jag trodde vi skulle dö ett antal gånger mellan hopp och moshpits. Uppskattade de båda gångerna han tog av sig en tröja dvs 1. för att ta fram sin egna Pride-tröja 2. to show his abs.  
 
 
Vid Oatly-tältet var det ständigt musik och fest och dans
 
 
Viktigt att fylla på  med mat ibland också!
 
 
Florence + the Machine var sista akten att beskåda på festivakområdet innan vi traskade till lägenheten bytte kläder drack vin applicerade läppstift och sånt viktigt.
 
När vi kände oss redo tog jag Miriam och Anna spårvagnen till Folkteatern shottade vodka i kön (jag) och kom precis in innan de slutade släppa in folk pga fullt. Såg en aspeppig spelning där vi träffade Lisa & co. Det blev till exempel organiserad dance battle mellan vänstra och högra halvan av publiken. Hängde ett tag innan vi skulle vidare på svartklubb, närmare bestämt till ett rave i skogen. Lisa tog kommandot eftersom "jag har varit här förut!" och ledde vår grupp på 8 pers samt ett random gäng in i skogen. Vi promenerade en timme utan att hitta ett minsta rave, kom tillslut ut i ett bostadsområde som knappt taxin hittade till. Klockan hann väl bli halv åtta innan vi hade lagt oss igen. Hahahaha ändå bra natt.
 
 
 
På lördagen var vi ganska trötta efter nattens äventyr men jag är ändå sååå glad att jag tvingade med Miriam för att se Lianne La Havas. Muskikaliskt sett antagligen bästa spelningen under festivalen. Stod och rös under vissa låtar! (Kanske delvis för att vädret började gå utför ehe.)
 
Kort därefter kom världens regnskur. Till en början tog vi skydd under ett öltält men kom fram till att det nog ändå var smartast att gå hem och hämta regnjackor. En varm dusch och en hårtorkssession senare blev det power nap och vi orkade oss helt enkelt inte tillbaka till festivalområdet. Men helt hade vi ju såklart inte gett upp än.
 
Miriam tände varenda ljus hon kom åt innan vi delade på det vin vi hade kvar. Skrev "kom till vår hållplats så bjuder vi på taxi!" till Anna vilket hon gjorde och så åkte vi... 
 
 
.....hit! Främst för att se Deportees men fick även en skymt av snubben från Fibes, Oh Fibes! sensate konstruktion vars bandnamn jag inte minns i skrivande stund.
 
 
Blev ganska trötta (och oskarpa) men hann ändå se Ratatat innan vi for hem.
 
 
 
Hade världens bästa helg! Är så glad att jag åkte hit och att Miriam ville spendera den med mig. Speciellt med tanke på att detta blev min "enda" festival denna sommar. MÅSTE hit nästa år också (då wow dessutom firar 10-årsjubileum).
 
 
/ellinor
 
 
 
 
 

Bra från Weekday

Jennifer coat. Ytterplagg är kanske bästa typen av plagg.
    
 
Wear a polo be coolo. Tycker denna hade flera fina färger.
 
 
 
Trumpetärm ja tack. En v-ringad och ännu en turtle neck
 
 
 
Var redo att köpa klänningen till vänster men nu finns den inte i storlek längre. Såklart. Kappsak till höger.
 
 
Ljusa underkläder. Ett och två och tre
 
Byxorna har jag redan i blommigt men eftersom det är typ världens bästa modell skulle jag lätt kunna köpa dessa också. Tröjan såg mest gosig ut. 
 
 
 
 
/ellinor
 
 
 

RSS 2.0